RSS

Στ. Κατσίμης : Man of the match

19 Mar

Η αγωνιστική σαιζόν του 2010 μόλις ξεκίνησε και μάλλον όλοι απογοητευτήκαμε κάπως απο πλευράς θεάματος. Όμως κάθε αρχή και δύσκολη και μακάρι στην συνέχεια να παρακολουθήσουμε πιο συναρπαστικούς αγώνες.

Στο συγκεκριμένο section του The Insider θα γράφονται κάποια σχόλια και μικρά tips για τον man of the match. Μπορεί τον όρο να τον δανειζόμαστε από τον κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά στην περίπτωσή μας θα αναφερόμαστε στον άνθρωπο του αγώνα, ο οποίος για το Bahrain δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Felipe Massa.

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στον Felipe, ο οποίος προερχόμενος από έναν από τους πιο (αν μη τι άλλο) εντυπωσιακούς και ευτυχώς μη θανάσιμους τραυματισμούς, πραγματοποίησε μια αρκετά μεστή εμφάνιση. Έχοντας να αντιμετωπίσει έναν από τους πιο ολοκληρωμένους οδηγούς που υπάρχουν στο grid, λειτούργησε άψογα τόσο στα χρονομετρημένα όσο και σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Εκεί που θα μπορεί να αναφερθεί κάποιος ήταν η διαδικασία της εκκίνησης, αλλά είναι γνωστοί οι παράγοντες της ακάθαρτης γραμμής και του «απαγορευτικού» της σύγκρουσης με τον teammate του.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος χρωστάει κατά κάποιον τρόπο την τόσο σημαντική εξέλιξη της καριέρας του στον πατέρα ενός γνωστού οδηγού αγώνων (Agusto Farfus), όταν το 2000 ο συγκεκριμένος κύριος πλήρωνε τα έξοδα και των δυο παιδιών για να συμμετάσχουν στην Ιταλική και Ευρωπαϊκή Formula Renault. Σε αντάλλαγμα ο νεαρός τότε Felipe έπρεπε να βοηθάει τον Farfus junior σε θέματα οδήγησης.

Από τότε έχουν περάσει «μόνο» 10 χρόνια και ο Felipe μας έχει αποδείξει και με το παραπάνω ότι άξιζε την ευκαιρία που του δόθηκε. Σίγουρα οι νίκες και τα πρωταθλήματα είναι αυτά που μετράνε στην F1, όμως οι «assists» είναι από τα πολύ σημαντικά στοιχεία για τις νίκες σε όλα τα αθλήματα. O Massa μόλις έκανε μια και ιδιαίτερα πετυχημένη. Και στο σκοράρισμα όμως δεν πάει πίσω!!!

 
5 Comments

Posted by on 19 Mar, 2010 in F1

 

5 responses to “Στ. Κατσίμης : Man of the match

 1. migf1

  19 Mar, 2010 at 16:58

  Έξυπνη ιδέα, καλορίζικη η νέα στήλη! Συμφωνώ για τον Μάσα, είναι από τους οδηγούς που δεν “πήγαινα” με τίποτα, αλλά που με ανάγκασε να αλλάξω γνώμη εδώ και καιρό 🙂

   
 2. St.Devote

  20 Mar, 2010 at 10:29

  … αν και είμαι της σχεδόν πάγιας άποψης ότι στον οποιοδήποτε 1ο αγώνα της χρονιάς , το πρόσωπο του αγώνα είναι ο νικητής , θα ψιλοσυμφωνήσω για τον Massa … μιας που

  … που ο Ναντο κερδισε εναν αγώνα που έχασε η RedBull του Vettel
  … o Καίσαρας έκανε έναν “αχρωμο” αγώνα , που δεν ενθουσίασε τους “lovers” του και δεν έδωσε πάτήματα για θάψιμο στους “haters” του.

  Η επιστροφή του ανθρώπου Μάσσα στις πίστες συνδιάστηκε και με ένα πολύ καλό αγωνιστικό τριήμερο αλλά κυρίως – για μένα – με ένα ώριμο αγωνιστικά τριήμερο.

  Και σ’ανώτερα.

  υγ …. με χαρά διαπιστώνω δύο παλιούς γνώριμους ( τον mig και τον enigma ) να αλληλοστηρίζουν την ¨μούρλα” τους

   
  • migf1

   21 Mar, 2010 at 13:16

   Που είσαι βρε… χαμένε; 🙂

   Άντε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά 😆

    
 3. Σπύρος

  20 Mar, 2010 at 14:24

  Καλορίζικη η στήλη ,
  Πολύ σωστή η επιλογή του Massa .
  Έχει αποδείξει πλέον ότι δεν τα παρατάει και παλεύει ότι και αν του συμβεί .

   
 4. Χρηστος Μ

  23 Mar, 2010 at 19:51

  Γεία σας !!! Σήμερα σας ανακαλυψα και πολλα μπραβο !!!
  πολύ καλή η ιδέα για τον ανθρωπο του αγωνα και οσο για τον Φίλιππα …. ναι σε όλα . 🙂

   
 
%d bloggers like this: