RSS

Ανατροπή σκηνικού στα ελαστικά; (Updated)

10 Feb

Θυμάστε τι γράφαμε στις 18 Ιανουαρίου εδώ; “Μπορεί όμως να έχουμε και μια γενικότερη ανατροπή του σκηνικού …” αναφέραμε.

Στις 22 Ιανουαρίου δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω, αλλά παρασκηνιακά γινόντουσαν ζυμώσεις. Τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πιο “καυτά” την βδομάδα που μας πέρασε όταν οι ομάδες που πήγαν στις δοκιμές συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους της Bridgestone απο τους οποίους ζήτησαν να παραμείνουν στην F1! Η είδηση είναι διασταυρωμένη απο διάφορες πηγές (η ομάδα δεν μας έχει απαντήσει περιέργως ακόμα) και οι εκπρόσωποι της Ιαπωνικής εταιρίας είπαν στις ομάδες ότι θα επανεξετάσουν το ζήτημα. Γιατί νομίζετε ότι η FIA πρότεινε να υπάρχουν λιγότερα σετ ελαστικών διαθέσιμα ανά αγώνα; Προσπαθεί να πείσει την Bridgestone ότι μπορεί να κατεβάσει το κόστος συμμετοχής της στην F1 και να παραμείνει τουλάχιστον για ένα ακόμα χρόνο.

+ Η Bridgestone μας απάντησε ότι : “Η παρούσα κατάσταση είναι ότι η Bridgestone πήρε και ανακοίνωσε την τελική της απόφαση, συνεπώς δεν υπάρχει κάποια αλλαγή απο το τέλος της περσινής περιόδου”, κάτι που αφήνει σαφέστατα παράθυρο ότι μπορεί να αλλάξει γνώμη. “Η παρούσα κατάσταση” εννοεί, όπως το εκλαμβάνω, ότι είναι … με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

 
5 Comments

Posted by on 10 Feb, 2010 in F1